Syvin olemus

Leipurinkello
Kotiruoka 2.0 pyrkii ajattelemaan kotiruuan tekemisen uudestaan. Blogin periaate on pyöräyttää perinteinen kotiruoka ylösalaisia ja luoda aivan uudenlaisia elämyksiä. Ajatus on sinänsä yksinkertainen: otetaan ruokaresepti ja mietitään miten sen voisi tehdä toisella tavalla. Pääraaka-aineita ei saa vaihtaa, mutta muita voi vapaasti jalostaa. Esimerkiksi lihanosan voi vaihtaa toiseksi, kunhan eläin säilyy samana (jauhelihan voi vaihtaa fileeksi, mutta possua ei voi vaihtaa poroksi).

Tavoite on luoda kulinaristisia elämyksiä, joilla kotiruoka nousisi ravintolatasolle. Kaikki ruuat tehdään aivan tavallisessa kotikeittiössä ja tavallisilla välineillä, joten ruuat ovat edelleen kotiruokia, eikä Michelin-kikkailuja.

Lisäsin sivulle myös leivoskalenterin, johon tuon omia leivosreseptejäni kauden juhliin ja sesongin mauilla.

En ole kokki tai muutenkaan ruoka-alan ammattilainen, joten tämä on minullekin suuri seikkailu ja oppimiskokemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti