sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Pantterivanukas


4 annosta.

200g Tuorejuustoa
2 dl mangososetta
50 g suklaata
2 dl kermaa
1 dl Hyytelösokeria (multi)
2 kpl lääkeruiskuja

Pilko suklaa pieneen kulhoon ja mittaa mangosose isompaan kulhoon. Kiehauta kerma ja hyytelösokeri kattilassa. Ota liedelta ja lisää juusto joukkoon. Laita kattilas takaisin liedelle ja kuumenna kunnes seos pulpahtaa. Kaada noin ¼ kuumasta liemestä suklaan päälle. Suklaa sulaa liemeen ja tekee siitä hieman jäykempää. Suklaan täytyy olla riittävän notkeää ruiskuun. Kaada loput kuumasta juustokermasta mangososeen joukkoon ja sekoita.


Lusikoi mangokermaa tarjoiluastiaan tarjottava määrä. Täytä toinen ruisku suklaakermalla ja toinen ruisku mangokermalla. Paina suklainen ruisku astian reunaa vastaan ja paina ruskea kuvio. Laita kuvioita niin monta kuin haluat. Paina mangoruisku ruskean kuvion keskelle ja paina pienepi keltainen kuvio. Jos haluat vanukkaasta enemmän suklaisen, niin lisää suklaan määrää ja vähennä mangoa. Anna jäähtyä muutama tuntu jääkaapissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti