4 annosta.
200g Tuorejuustoa
2 dl mangososetta
50 g suklaata
2 dl kermaa
1 dl Hyytelösokeria (multi)
2 kpl lääkeruiskuja
Pilko suklaa pieneen kulhoon ja mittaa
mangosose isompaan kulhoon. Kiehauta kerma ja hyytelösokeri
kattilassa. Ota liedelta ja lisää juusto joukkoon. Laita kattilas
takaisin liedelle ja kuumenna kunnes seos pulpahtaa. Kaada noin ¼
kuumasta liemestä suklaan päälle. Suklaa sulaa liemeen ja tekee
siitä hieman jäykempää. Suklaan täytyy olla riittävän notkeää
ruiskuun. Kaada loput kuumasta juustokermasta mangososeen joukkoon ja
sekoita.
Lusikoi mangokermaa tarjoiluastiaan
tarjottava määrä. Täytä toinen ruisku suklaakermalla ja toinen
ruisku mangokermalla. Paina suklainen ruisku astian reunaa vastaan ja
paina ruskea kuvio. Laita kuvioita niin monta kuin haluat. Paina
mangoruisku ruskean kuvion keskelle ja paina pienepi keltainen kuvio.
Jos haluat vanukkaasta enemmän suklaisen, niin lisää suklaan
määrää ja vähennä mangoa. Anna jäähtyä muutama tuntu
jääkaapissa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti