keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Risotto salaatti


Jotta tämä ei olisi aivan tavallinen riisisalaatti, niin salaatin pohjana on paukkuriisi (ohje löytyy täältä). Huomaathan että paukkuriisin valmistus kestää 24h, joten tätä salaattia ei voi valmistaa hetken mielijohteesta.
Pikaohje

Ainekset
 

Pilko tomaatit ja vuohenjuusto haluamasi kokoisiksi siivuiksi. Paahda pinjansiemenet ja silppua basilika. Sekoita paukkuriisin joukkoon tomaattisiivut (muutaman voi jättää koristeeksi), siemenet ja basilika. Halutessasi voi lorauttaa tilkan öljyä aurinkokuivatuista tomaateista salaatin joukkoon.
Lusikoi puolet riisistä lautaselle ja asettele puolet vuohenjuustoista päälle. Lusikoi loput riisit ja aseta loput juustot. Koristele kirsikkatomaattisiivuilla ja basilikan lehdillä. Raasta päälle parmesaania.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti