maanantai 7. lokakuuta 2013

Hampurilaiskeitto


Oikeastaan tämä on juustokeitto hampurilaislisukkeilla.
Pikaohje

Ainekset
 
Pilko hampurilaissämpylät pieniksi kuutioiksi ja paista ne voissa rapeiksi krutongeiksi. Siirrä leipäkuutiot sivuun, jotta voit paistaa jauhelihan.
Paista jauheliha samalla kun teet juustokeiton. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Jos haluat mausteisemman keiton, niin voit käyttää chiliä tai muita mausteita.
Pilko sipuli ja kuullota se voissa. Kun sipulit ovat pehmenneet, niin lisää vehnäjauho ja anna sen imeytyä sipulin sekaan. Lisää vesi vähitellen, jotta jauho ei paakkuunnu. Raasta juusto ja lisää joukkoon yhdessä kerman kanssa.
Pilko tomaatti kuutioiksi ja revi salaatti pieneksi silpuksi.
Tarjoile keitto ja lisukkeet (krutongit, jauheliha, tomaatti ja salaatti) erikseen, jotta ne voidaan yhdistää vasta lautasella.
Keiton päälle voi kokeilla muutamaa tippaa tabaskoa tai vaikka hampurilaiskastiketta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti