tiistai 10. syyskuuta 2013

Borsch pihvit

(6 annosta) - R006


Olen pahoillani, jos eksyit tälle sivulle keitto-ohjeen toivossa, sillä nyt valmistetaan kasvispihvejä.
Pikaohje
Ainekset

Kuori kaikki juurekset. Jos et halua punaisia sormia, niin käytä kumihanskoja, kun kuorit punajuuria. Raasta kaikki juurekset ja kaali monitoimikoneella. Kuori valkosipuliin kynsi ja murskaa se joukkoon.

Lisää viinietikka, hunaja, smetana, korppujauho ja kananmunat raasteen joukkoon ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla. Voit antaa massan hetken levätä, jotta korppujauhot turpoavat.

Laitoin pihvit uuniin, koska en ollut varma kuinka helposti ne pysyvät kasassa. Pihvit paistuivat 200˚C uunissa noin 20 - 25 minuuttia. Voit halutessasi kääntää pihvejä kun noin puolet ajasta on kulunut.  Vaikka en ole juurikaan kasvispihvejä tehnyt, niin täytyy myöntää, että näistä tuli hyviä.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti