(2 Annosta)
– R005
Nyt ei
jauheta kaikkia aineksia sekaisin myllyssä, vaan nautitaan kunnon pihviateria.
Annetaan punajuuren ja pihvin sekoittua vasta lautasella ja tietenkin suussa.
Annosta on helppo suurentaan, mutta tein tämän tänään vain kahdelle.
Pikaohje |
Ruoka-aineet |
Pese
punajuuret ja kääri ne folioon. Punajuuren koosta riippuen kypsymisaika on 1-2
tuntia 200˚C uunissa. Jos haluat punajuuret nopeammin, niin voit siivuttaa ne,
mutta itse suosin kokonaisena kypsentämistä, koska mehukkuus säilyy. Kuori
lähtee sitten kypsänä helposti pois.
Paista
itsellesi sopivanoloinen pihvi ja kääri se folioon vetäytymään hetkeksi. Kun
pihvi vetäytyy, niin paista sipulirenkaat. Sipuleihin saa hienon maun
balsamiviinietikalla. Ulkonäkö ei ole kehuttava, mutta maku korvaa sen.
Valmista
yksinkertainen vuohenjuusto-salaatti ja balsamivinegretti (oliiviöljyä,
balsamiviinietikkaa, hunajaa ja suolaa). Balsamivinegretti sopii sekä
salaatille että punajuurien päälle.
Kuori punajuuret ja viipaloi ne. Asettele pihvi ja
punajuurisiivut lautaselle ja ripottele vinegrettiä päälle. Nauti salaatin
kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti