torstai 5. syyskuuta 2013

Lindströmin pihvi


(2 Annosta) – R005

Nyt ei jauheta kaikkia aineksia sekaisin myllyssä, vaan nautitaan kunnon pihviateria. Annetaan punajuuren ja pihvin sekoittua vasta lautasella ja tietenkin suussa. Annosta on helppo suurentaan, mutta tein tämän tänään vain kahdelle.


Pikaohje
Ruoka-aineet

Pese punajuuret ja kääri ne folioon. Punajuuren koosta riippuen kypsymisaika on 1-2 tuntia 200˚C uunissa. Jos haluat punajuuret nopeammin, niin voit siivuttaa ne, mutta itse suosin kokonaisena kypsentämistä, koska mehukkuus säilyy. Kuori lähtee sitten kypsänä helposti pois.
Paista itsellesi sopivanoloinen pihvi ja kääri se folioon vetäytymään hetkeksi. Kun pihvi vetäytyy, niin paista sipulirenkaat. Sipuleihin saa hienon maun balsamiviinietikalla. Ulkonäkö ei ole kehuttava, mutta maku korvaa sen.
Valmista yksinkertainen vuohenjuusto-salaatti ja balsamivinegretti (oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa, hunajaa ja suolaa). Balsamivinegretti sopii sekä salaatille että punajuurien päälle.
Kuori punajuuret ja viipaloi ne. Asettele pihvi ja punajuurisiivut lautaselle ja ripottele vinegrettiä päälle. Nauti salaatin kera.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti