(E002)
Laita sinapinsiemenet ja vesi kuumaan
kattilaan ja pehmennä sinapinsiemeniä kunnes kaikki vesi on imeytynyt.
Sekoita muna kerman joukkoon ja
kaada kattilaan sinapinsiemenien sekaan. Lisää myös sinappijauhe ja hunaja.
Ohjeen resepti on vahva, muttei makea. Mikäli haluat miedompaa sinappia vähennä
jauheen määrää tai jos haluat makeampaa, niin lisää hunajaa. Sekoita kaikki
aineet hyvin ja anna pulpahtaa, mutta älä keitä, koska silloin kananmuna kypsyy
ja sinapista tulee rahkilaista.
Siirrä kattila liedeltä ja mausta sinappi
omenaviinietikalla ja savuisella viskillä. Itse käytin Laphroaig-viskiä, mutta
valitse omasi makusi mukaan.
Steriloi
purkki ja kansi kiehuvassa vedessä ja kaada sinappi purkkiin. Avaamaton sinappi
säilyy jääkaapissa useita viikkoja.
Jos olet kiinnostunut erikoisemmista sinapeista, niin vilkaise salmiakkisinappia.
VastaaPoistahttp://kotiruoka20.blogspot.fi/2014/04/nokipojan-salmiakkisinappi.html